Ακολουθοι στο facebook

Ακολουθοι στο facebook

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ερωτεύτηκες σήμερα;




Βλέποντας κάποιος αυτό το ερώτημα, σίγουρα παραξενεύεται.
Το πρώτο πράγμα που ίσως σκεφτεί να είναι «Είναι δυνατόν να ερωτεύομαι κάθε μέρα;», κι ίσως αυτόματα το μυαλό του δημιουργεί καρδούλες και ροζ συννεφάκια….

Έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε «έρωτα», την έλξη που αισθάνονται δυο άνθρωποι μεταξύ τους. Κι έτσι είναι. Ο έρωτας είναι η έλξη που αισθάνονται μεταξύ τους δυο άνθρωποι… μα είναι μόνο αυτό;

Η λέξη «έρωτας» κρύβει μέσα της μια βαθύτερη ουσία, που όταν ένας άνθρωπος είναι σε θέση να την αντιληφθεί τότε μπορεί να πει πως έχει καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής.

Ο έρωτας είναι πρόκληση… είναι κίνητρο… είναι δημιουργία…

Είναι η πηγή της αισιοδοξίας και της χαράς που αναβλύζει από μέσα μας και μας ανεβάζει στα ύψη.

Θα το έχετε σίγουρα νιώσει. 
Όταν ο έρωτας, με την ευρέως γνωστή έννοια, υπάρχει στην ζωή σας, νιώθετε πιο αισιόδοξοι, πιο χαρούμενοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και ζωντάνια.
Ο έρωτας, σας φέρνει στην επιφάνεια ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων, που σε συνδυασμό με το πάθος που έχετε μέσα σας, οδηγείστε σε πράξεις που ποτέ πριν δεν είχατε τολμήσει ακόμα και να σκεφτείτε πως είστε ικανοί, κι όμως τώρα τα καταφέρνετε.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί στην ζωή σας, αν ξεκινήσετε να ερωτεύεστε κάθε νέα πρόκληση που συμβαίνει στην ζωή σας.
Δεν αναφέρομαι στην έλξη που μπορείτε να νιώσετε για κάποιον άλλο άνθρωπο.
Δεν έχει σημασία αν έχετε ή όχι σύντροφο.

Μπορείτε να είστε ερωτευμένοι με την δουλειά σας και να δίνεστε ολοκληρωτικά σε ότι κάνετε.
Μπορείτε να ερωτευτείτε τα χόμπι σας, ένα τραγούδι που ακούσατε ή ένα βιβλίο που διαβάσατε και σας μάγεψε, ακόμα κι ένα όμορφο τοπίο που πρόσφατα επισκεφθήκατε.

Όλα είναι έρωτας.

Αν μείνετε μόνιμα ερωτευμένοι με την ζωή, τότε κι εκείνη με την σειρά της θα σας ανταμείψει.

Να χαίρεστε την κάθε στιγμή και να απολαμβάνεται όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή σας…γιατί η ζωή ομορφαίνει όταν έχουμε θετική σκέψη... όταν εστιάζουμε σ’ όλα εκείνα τα θετικά που μας προσφέρονται καθημερινά...

Το να είσαι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα, είναι γεγονός που από μόνο του σου δίνει αισιοδοξία και ζωντάνια. 

Σπρώξτε τον εαυτό σας να ακολουθήσει τα όνειρα του… δώστε του την ώθηση που χρειάζεται… εστιάστε στην θετική πλευρά του κάθε γεγονότος… 

Μείνετε στην διάσταση του έρωτα και αντιμετωπίστε την ζωή με την ίδια ενέργεια και τον ίδιο ενθουσιασμό που «ένας έρωτας» θα ήταν ικανός να σας προσφέρει… ερωτευτείτε την ζωή και το μόνο σίγουρο είναι πως ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε θα το καταφέρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποκτήστε τα βιβλία και τα ebooks πατώντας εδώ: