Ακολουθοι στο facebook

Ακολουθοι στο facebook

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Μήπως τελικά δεν έτυχε;


Πόσες φορές έχεις νιώσει τυχερός;

Πόσες φορές συνέβη ένα γεγονός που έμοιαζε απίστευτο και έπεισες τον εαυτό σου πως ήταν «θέμα τύχης»;

Υπάρχει τύχη τελικά;

Βέβαια και υπάρχει! Όμως η τύχη σου εξαρτάται από εσένα!

Η τύχη, λένε, βοηθάει τους τολμηρούς. Αυτό σημαίνει πως αν τολμήσεις να κυνηγήσεις εσύ πρώτα την τύχη σου, τότε εκείνη θα έρθει να σε βρει. Αν μείνεις στάσιμος, περιμένοντας απλά να συμβεί ένα θαύμα στην ζωή σου, ίσως περιμένεις για πολύ καιρό.

Τον παράγοντα τύχη τον ορίζουμε εμείς οι ίδιοι. Τύχη είναι η ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου και εσύ είσαι σε θέση να την δεις και να την χρησιμοποιήσεις.

«Τύχη είναι το ραντεβού της προετοιμασίας με την ευκαιρία»  

Τι σημαίνει αυτό;

Έχοντας εφοδιάσει τον εαυτό σου κατάλληλα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα και χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για την προσωπική σου επιτυχία και την εκπλήρωση των επιθυμιών σου, έχεις προετοιμάσει τον εαυτό σου να αναγνωρίσει και να δεχτεί την ευκαιρία όταν εκείνη εμφανιστεί στον δρόμο σου.

Μόνο όταν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα όσα θέλεις, είσαι σε θέση να διακρίνεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες την στιγμή που εμφανίζονται και τότε θα θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό που τα κατάφερε.

  • Ετοίμασε τον εαυτό σου ώστε να μπορεί να δέχεται τις ευκαιρίες που προκύπτουν.
  • Εφοδιάσου. Η γνώση είναι παντού και μας προσφέρεται απλόχερα!
  • Μείνε σε επαγρύπνηση. Η διαρκής παρατήρηση των γεγονότων γύρω σου συμβάλλει στην αναγνώριση των ευκαιριών.
  • Το άγνωστο να σε δελεάζει αντί να σε τρομάζει. Το άγνωστο είναι άγνωστο μέχρι να το εξερευνήσουμε και να το μάθουμε. Όλα ήταν άγνωστα πριν από την πρώτη προσπάθεια. Φέρε το άγνωστο στα δικά σου μέτρα και αντιμετώπισε το ως την επόμενη πρόκληση που έχεις να φέρεις εις πέρας.
  • Η γνώση είναι δύναμη. Ποτέ μην σταματάς να μαθαίνεις και να διδάσκεις στον εαυτό σου καινούρια πράγματα. Η γνώση σε εξελίσσει, είναι η τροφή που σε βοηθάει να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου και των δυνατοτήτων σου. Εφαρμόζοντας την γνώση μπορείς να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο σου.

Να θυμάσαι πως οι ιδέες σου είσαι εσύ! Εμπνεύσου από το καθετί που σου προκαλεί ενθουσιασμό. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο ενθουσιασμός! Δημιούργησε νέες προτάσεις και νέες ιδέες.

Μην αφήνεις την τύχη σου στην τύχη!

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο βιβλίο «Η Επιτυχία Είναι στη Φύση σου!»

Βρείτε το εδώ:

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

http://www.bookstars.gr/User/BookDetails.aspx?Id=5buTeBJYhjYndB%2fxC2RmXA%3d%3d&CId=5sjSDaQCOUA%3d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποκτήστε τα βιβλία και τα ebooks πατώντας εδώ: